Gå direkt till innehåll
Macke!
Macke!

Blogginlägg -

SM-premiär för Macke.

Trots att det bara är knappt tre veckor sedan SM-premiären på Anderstorp, så har jag ändå lyckats ådra mig någon form av grövre race-abstinens under den senaste veckan. Och nu är det ÄNTLIGEN dags att börja packa och lasta inför helgens SM-deltävling nere på Linköpings motorstadion.
Senast det begav sig nere på LMS var tisdagsträningen innan SM-premiären på Anderstorp, då jag fick några pass i kroppen som en liten ”shakedown” innan första tävlingen. Fotot från teamets instagram.

Det är alltid så sjukt mycket i huvudet under förberedelserna inför en racehelg. Vilka i teamet kommer ner? När kommer dom? När åker dom? Vilka äter med oss? Hur många luncher behöver vi? Hur många middagar? Hur mycket frukost? Kommer det några sponsorer? Hur många biljetter måste jag ordna? Bilpass? Extra husbilsplatser? Teamkläder? Det är matplanering, handling, planering av sovplatser, packlistor, däckplanering, åtgärdslista för hojen, setup sheet, göra iordning husvagn, hämta buss, tankning, packning, lastning, laga matlådor... Ja det är 1000 grejer som snurrar i huvudet. Lägg sedan till det där härliga pirret och fjärilarna i magen som alltid är inför en racehelg…

Förväntan, spänning, nervositet, glädje… Ja ni vet… Som man brukar säga…

”Det är mycke´nu’”

Efter tävlingen på Anderstorp så var det ändå, trots resultatet, väldigt mycket positiva känslor som vi tog med oss hem. Körningen kändes förvånansvärt bra trots dom struliga förberedelserna. Jag gjorde två ganska bra race, bortsett från starterna förstås. Så det känns riktigt bra inför helgens tävlingar.

Jag känner mig så sjukt taggad nu, att det nästan rinner över!

Ni kan väl som vanligt följa min, vid det här laget rätt så väldokumenterade, tangentbordsdiarré på sociala medier under helgen för att hålla er uppdaterade. Och Live timing kommer alldeles säkert att finnas via www.amigoo.se

Senast jag hörde så ska SVEMO vara igång med Live TV-sändningar på www.svemoplay.se nu till helgen, men jag har inte fått det bekräftat ännu.

Instagram

Facebook

Magnus ”Macke” Granstedt 

Granstedt Racing Team
#74 PRO Superbike www.mackegranstedt.com macke@mackegranstedt.com magnus.granstedt@advania.se
+46 76 140 00 62
+46 152 150 52

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland