Gå direkt till innehåll
Depån hos Team Kågered i Anderstorp.
Depån hos Team Kågered i Anderstorp.

Blogginlägg -

STCC Anderstorp - ösregn med blandade resultat.

Här kommer en liten racerapport från helgens STCC i Anderstorp

Först ut är #21 Andreas Ahlberg:

Blandade resultat på Anderstorp! Gjorde ett okej kval igår där vi tog oss vidare till Q2, tyvärr hindrade på vårt bästa varv så vi fick nöja oss med P11. Inför Race 1 rasade kopplingen på formationsvarvet vilket gjorde att bilen rullade nån decimeter på startplattan. Bra öppning där vi hade grymt bra pace och kunde avancera några platser innan jag fick en drivethru bestraffning för tjuvstart. Grabbarna gjorde ett grymt jobb och bytte koppling på drygt en timme! Race 2 vart inte alls vad vi räknat med då vi saknade all den fina balans vi hade i bilen i första racet och tappade till P12. Väldigt ledsen att inte få ge teamet en bra placering efter deras bragd mellan racen. Helgen är redan historia och jag längtar redan till Falkenberg och revansch! 👊🏼

#15 Oskar Krüger:

Stökig helg... försökte mig på en ytterrökare i starten i race ett som var lite optimistisk. Kom ut i terrängen efter långa rakan och fick senare bryta med punktering.
Race två började med en riktig kanonstart men problem med traction ur sväng och problem med glasade bromsar gjorde resan svår. Fick känna på kul men lite tuff racing 😅🏁

Lasse på Midland: - Hade inbjudna gäster från Bilopalen Falkenberg, Ärlebo Bil Varberg & Gislaveds Autoservice. Väldigt positivt att alla inbjudna kom trots att det tidvis ösregnade!

För flertalet gäster var det första gången som de var på STCC. Alla hade roligt och Kågered Racing hade som vanligt ett riktigt bra mottagande. Micke berättade för alla om både dragracing och STCC.

Vi ses väl i Falkenberg?! 😉

Hälsar Lasse Petersson på Midland från Anderstorp.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland