Gå direkt till innehåll
Midland regnrsökmotor för vätskor, volymer och mycket mer. Snabb, enkel, träffsäker.
Midland regnrsökmotor för vätskor, volymer och mycket mer. Snabb, enkel, träffsäker.

Nyhet -

Fråga Bosse lägger in en högre växel.

Nu kvartalsvisa uppdateringar
Oljesökmotorn på Midlands hemsida som hostas av databasföretaget Olyslager i Holland kommer från 2018 uppdateras varje kvartal jämfört årsvis tidigare. Det innebär att det blir en kortare fördröjning från det att nya oljespecar och bilmodeller kommer ut som nyheter, till dess de presenteras i sökmotorn. Det bör alltså bli färre sökningar i stil med ”bilmodellen saknas i databasen”.

Thomas sätter högst träffsäkerhet i branschen - vem slår 99%?
Thomas på Midland Schweiz är enormt duktig på att matcha Midlands sortiment med databasens alla fordon och modeller. Idag är matchningsprocenten hela 99,01% och det är en stor anledning till att många kunder tycker att Midlands sökmotor är bättre jämfört andra oljemärken som även de har Olyslager som databasleverantör.

Fråga Bosse lägger i en högre växel
Bosse har nu startat upp LIS – det är namnet på den utökade tekniska databasen vi tidigare fått detaljrapporter från via Schweiz. Nu kör "fråga Bosse" samma databas hos Midland Sverige.

LIS innebär att du kan ringa/ mejla Bosse med de frågor som inte den vanliga sökmotorn på hemsidan klarar, ex-vis svar på frågan ”vilken Fiatspec gäller för en Alfa-Romeo Giulia 940 1.4T MY 2016?”. Bosse kan både svara direkt (förutsatt att han sitter framför PC:n) men även printa eller mejla dig en rapport direkt från databasen.

Fråga Bosse når du direkt på 031-725 34 05 eller fragabosse@midlandoil.se. Välkommen med dina frågor!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland