Gå direkt till innehåll
Krångligt? Inte alls. Nya och enkla verktyg i Midman lotsar dig rätt.
Krångligt? Inte alls. Nya och enkla verktyg i Midman lotsar dig rätt.

Nyhet -

Midman Update: Hur kan smarta utskick öka verkstadens försäljning?

Hur ökar du försäljningen med DR idag och imorgon?
I Midman DR-box kan du göra riktade utskick till de som inte servar hos dig idag. Midman kan snabbt ta reda på vilka de är eftersom dina ordinarie servicekunder exkluderas när vi ställer frågan till Bilregistret. Du får mindre spill och bättre resultat helt enkelt. Högst försäljningsökning får verkstäder som kör små, riktade utskick löpande istället för ett stort som går en gång utan repetition.

Behöver jag en reklambyrå för att skapa snygga utskick?
Ja, om det ska blir perfekt. Och det kostar. Men, i Midman har nu reklambyrån flyttat in och nya verktyget ger dig justa mallar, bildbank, auktorisationer med mera. Din profilering med logo och kontaktuppgifter ligger redan klara att användas. Med hjälp från Midman support går det snabbt och enkelt att bygga just ditt utskick. Proffsiga och snygga utskick ger resultat.

Smart beställningsfunktion
Midmans nya integration med Bilregistret via vår partner Vroom innebär att beställningsfunktionen för analys, beräkning och uttag av adressuppgifter ligger klart i Midman. Det möjliggör en snabb och smart funktion för beställning av adresser för olika typer av direktbrev utan att behöva lämna Midmans miljö. En inloggning i Midman ger tillträde till ett nytt, egenutvecklat reklamverktyg för att skräddarsy verkstadsprofilerade direktbrev samtidigt som adresserna kan beräknas och beställas i samma miljö. Funktioner, analys, produktion av DR, korrektur, adressuttag, porto, tryck och redovisning ingår i ett tickpris per styck. Inga andra kostnader tillkommer för att hålla det enkelt.

Ring Lars eller Cecilia på 031-725 34 00 så berättar vi hur du kommer igång!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland