Gå direkt till innehåll
Kia servicekallelse - nu med både 7 års nybilsgaranti och Kia vägassistans.
Kia servicekallelse - nu med både 7 års nybilsgaranti och Kia vägassistans.

Nyhet -

Midman Update: Kia servicekallelse får ny intelligens.

Ny intelligens för Kia servicekallelse via Midman CRM-databas
Kia servicekallelse får ny intelligens med vassare koll på att servicekunderna kommer in på rätt intervall och håller liv i Kia nybilsgaranti. Nu med 7 års vägassistans från Kia.

Den vässade intelligensen i Midman innebär liksom tidigare att Midman håller koll på när servicekunden ska in på service - både kilometer och månad, vilket som infaller först. Missar kunden komma in skickar Midman direkt en SMS-påminnelse till kunden och mejl till servicerådgivaren så att verkstaden fångar upp kunderna och har koll på läget. Målet är att bibehålla inlåsningseffekten med nybilsgarantin och maximera antalet sålda servicar. Det nya i Midmans intelligens är att regelverket för serviceintervallerna, toleransnivå och följsamheten i val av 12/ 24-månadersintervall förfinats. Midman håller exempelvis reda på servicebeteendet hos de med 24-månadersintervall som väljer mellanservice - hoppar kunden frivillig mellanservice så ändras kallelseintervallet automatiskt till 24 månader förutsatt att modellen har detta intervall.

Starkare servicekallelse som profilerar Kia-verkstaden med assistans i 10 år
Servicekallelsen utgår från servande Kia-verkstad som avsändare och trycker på Kias mervärden, nybilsgaranti och vägassistans. Först efter 7 år eller efter 15 000 mil, då Kias mervärden löper ut, meddelar servicekallelsen och särskilt värdebevis med verkstaden som avsändare, att Midland vägassistans tar vid. Servicekunden kan maximalt ha fri vägassistans i 10 år eller 50 000 mil, vilket som kommer först, räknar från det att bilen var ny. 7-årsgränsen räknar Midman ut automatiskt.

Frågor? Ring Cecilia på 031-725 34 08 eller Lars på 031-725 34 10. 

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland