Gå direkt till innehåll
Tråkigt med SMS? Kanske, men rakt på sak till din kund: Tack för att du gjorde service hos oss!
Tråkigt med SMS? Kanske, men rakt på sak till din kund: Tack för att du gjorde service hos oss!

Nyhet -

Midman Update: När tackade du din servicekund för besöket senast?

Tack-för-besöket SMS med digitalt värdebevis till servicekunden
Tjänsten tack-för-besöket är utformad efter önskemål från verkstadskunder. Den går ut på att tacka för besöket och se till att servicekunden vet om att han eller hon har ett mervärde från sin service: vägassistans och/ eller motorgaranti. SMS:et går ut automatiskt och behöver inte triggas manuellt av verkstaden.

Så här enkelt fungerar tack-för-besöket:
1:  Midman tar löpande emot verkstadens servicedata. Tack-för-besöket skickas ut timat till huruvida du arbetar med kundnöjdhetsmätning eller inte så att din kund inte får allt samtidigt. Utskicket sker efter utförd service/ mottagen servicedata där du som verkstad kan välja SMS-utskick efter en eller två dagar från servicedag/ mottagen servicedata.

2: Först kollar vi om din kund har ett säkert mobiltelefonnummer. Om ja, så skickar vi ett SMS. Avsändare i SMS:et är självklart din verkstad i avsändartextfältet. SMS skickas inte ut om servicedatan är äldre än tre (3) dagar. Regeln finns för att inte irritera din servicekund. SMS:en ska ju vara färska och skickas ut i samband med händelsen service.

3: Med det digitala utskicket följer garanti- eller värdebevislänk till servicekunden som själv kan ladda ned och skriva ut sitt värdebevis. 

Ring Midman support på 031-725 34 00 om du behöver hjälp med att starta upp digitala utskick av tack-för-besöket-SMS. Dyrt? Nja, det kostar hela 2 kronor.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland