Gå direkt till innehåll
Alexander Westerling med Hawco - han har den vassaste kniven i lådan. Skönt för alla Midmananvändare...
Alexander Westerling med Hawco - han har den vassaste kniven i lådan. Skönt för alla Midmananvändare...

Nyhet -

Midman Update: Vem har den vassaste kniven i lådan?

Midland växlar upp med ny IT-partner
Hawco AB. De är ett litet, snabbväxande bolag specialiserade på utveckling av IT-lösningar och management med bakgrund i bil- och transportbranschen. Klädföretaget Gote David och advokatfirman Bird & Bird är två kända kundexempel. Delägarna har bakgrund i Hogia-bolagen, Stenungsund.

Förändringen innebär en breddad IT-organisation med högre kompetens för Midland AB. Den möjliggör en snabbare takt för både investeringar och utveckling som kommer kunderna till del. Affärsområdet Midman ITs produktägare är oförändrat Midland AB med projektledning och affärsutveckling in-house.

Midland AB driver idag två affärsområden
Midland Oil och Midman IT-tjänster: Verkstadskunder och fordonsåterförsäljare kan välja att arbeta med båda områdena eller endast IT-tjänsterna, fritt från oljorna. Debitering av affärsområdena sker separat.

Vår affärsidé är att leverera högre lojalitet från servicekunderna till verkstäderna/ ÅF. IT-tjänsterna hjälper till att driva produktförsäljningen av reservdelar, nya och begagnade fordon med mera. Vårt track record går tillbaka till starten av Midman 2004 och idag är Midman verkstadsbiträde för IT-tjänsterna som servar över 165 000 fordon. Tillväxttakten i Midmans fordonspark är +25% per år.

Ring Cecilia direkt på 031-725 34 08 för mer info!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland