Gå direkt till innehåll
Bromsvätskebytare som låter en mekaniker göra hela bytet snabbare.
Bromsvätskebytare som låter en mekaniker göra hela bytet snabbare.

Nyhet -

Smarta serviceverktyg som spar tid.

Smarta serviceverktyg som sparar tid i bifogad PDF.
Ett bra exempel är den tryckluftsdrivna blandningspumpen för kylarglykol med fast blandningsförhållande 50/50 alternativt 70/30. 

Den sparar tid och kostnader på två sätt:
1: Det självklara: Glykol och vatten blandas direkt och går ut i rör/ mätare till arbetsplatserna - inget spring och spill alltså.
2: Det kanske mindre självklara: Blandar du glykol och vatten manuellt tar det upp till 15 minuter för att få till en homogen blandning. Blandningspumpen klarar detta direkt.

Blandningspumpen levereras med sugrör för anslutning till koncentratbehållaren, oftast helfat. Komplett enhet för anslutning till tryckluftledning och distributionsrörledning. Vi rekommenderar att man investerar i kontrollutrustning för koncentratbehållaren som förhindrar att endast vatten distribueras när koncentratet är slut. Arbetstryck 0,7 MPa (7 bar) Blandningspump 50/50 cirka 15 liter per minut vid fritt utlopp.

Ring Midland på 031-725 34 00 så gör vi en kostnads- och tidsbesparingskalkyl för din verkstad. Hur många månader tar det att spara in investeringen för att sedan gå plus?

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland