Gå direkt till innehåll
Ragn-Sells ny återvinningspartner till Midland

Nyhet -

Ragn-Sells ny återvinningspartner till Midland

Ragn-Sells är ny återvinningspartner till Midland. Samarbetet bygger vidare på re-generering av spillolja där Midland som första oljemärke på marknaden 2004 startade upp certifiering av verkstäder för återvinning av spillolja till ny basolja istället för förbränning.

- Vi fortsätter miljöarbetet med utökat producentansvar där vi erbjuder verkstadskunder fri hämtning och återvinning av verkstadens huvudvolym av farligt avfall (spillolja, oljefilter, glykolvatten och bromsvätskerester), säger Jonas Udd på Midland.

Återvinningen följer Midlands livscykelsynsätt med lägre koldioxidutsläpp jämfört förbränning. Med Midland återvinningscertifikat visar verkstäder att de arbetar aktivt med både källsortering av avfall och minskade koldioxidutsläpp.

- Med Ragn-Sells som partner kan vi dessutom erbjuda FarligtEnkelt, färdiga skåp med invallning och brandskydd som är godkända för både farligt avfall och brandfarliga produkter, exempelvis spolarvätska och bränslerester. Verkstäder som vill ha "ordning-och-reda" får en ren och säker lösning, säger Jonas.

För Midland verkstadskunder innebär samarbetet ingen förändring rörande order/ beställning av hämtning farligt avfall och tomemballage. Beställningar tas emot via webshop, telefon eller mejl/ fax. Har du frågor kring de produkter och tjänster som Ragn-Sells och Midland erbjuder, ring 031-725 34 00.

Rang-Sells är ett spetsföretag inom återvinning och avfall. Företaget startade år 1881, ett år efter Midlands ursprung i schweiziska Oel-Brack AG år 1880.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland