Gå direkt till innehåll
Sömlös, enkel integration - kan det bli bättre?
Sömlös, enkel integration - kan det bli bättre?

Pressmeddelande -

Midman lanserar kraftfull integration för digital servicebokning med Winassist

Midman lanserar kraftfull integration för digital servicebokning med Winassist
På Automässan Göteborg lanserar Midman en ny integration till Winassist bokningskalender för digital servicebokning. Integrationen möjliggör att både fråga kring lediga och bokningsbara tider hos verkstaden samt inskick av bokade servicar direkt till Winassist.

- Detta innebär att systemen arbetar sömlöst med varandra utan extra administration för servicerådgivare. Dessutom blir det ännu enklare för servicekunder att boka på en tid som passar både dem och verkstaden, säger Jonas Udd på Midman.

- Att förenkla för användarna ligger helt i linje med Winassist värderingar, säger Tomas Persson, försäljningschef, Winassist AB.

I trafikflödet för servicekunder fungerar Midman som förmodul till DMS Winassist där den digitala kallelsen kombineras med Midmans AI-beräkning av servicemognad. Med integrationen till Winassist kan exakt rätt servicedag och servicetid presenteras till kunden som med ett par knapptryckningar väljer sin bokning. Efter det skickas bokningen direkt in i Winassist bokningskalender där servicerådgivaren och Winassist tar vid rörande prisbekräftelse, införsäljning tilläggsarbeten, lånebil med mera.
Efter det att servicen är utförd och bilen utlämnad kan verkstaden välja koppla på kundnöjdhetsmätning. I det fallet tar Midman vid som "eftermodul" till DMS Winassist.

Välkommen boka en demo på 031-725 34 00 eller kom till monter B07:62 på Automässan!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


  • Midland är ett oberoende premiumoljemärke i Europa. Varumärket Midland föddes 2004 men Midland Schweiz som tidigare licenstillverkade Quaker State för Europa startade redan 1880. Nytt varumärke - gammal kunskap. I Sverige fokuserar vi på att leda utvecklingen inom områdena garantier och miljö. Dessa mervärden har i kombination med kunskap och servicenivå skapat samarbetspartners som Isuzu, Subaru och Suzuki. Midland erbjuder Sveriges längsta Motorgaranti, 10 år eller 50 000 mil, med vägassistans. Midland var redan 2004 första och enda oljemärke i Sverige som öronmärker all spillolja för re-generering till nya basoljor med minskat "carbon footprint/ CO2" som följd. Affärsidén bygger på att öka lojaliteten mellan bilverkstäder och deras kunder för att öka försäljningen och skapa nöjda, återkommande kunder.

  • Midman är länken mellan tjänsteföretag och deras kunder. I vårt smidiga kundhanteringssystem har vi samlat alla verktyg som krävs för att öka försäljningen, få koll på marknaden och skapa nöjda, återkommande kunder. Med vår intelligenta AI, integrationer till viktiga datakällor och automatiserade flöden maximerar vi träffsäkerheten och minskar administrativ tid. Som oberoende aktör står vi alltid på våra kunders sida och tar stort ansvar för resultatet och för att vår tjänst svarar mot marknadens behov. Det gör oss till en strategisk partner för framtiden.

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland