Gå direkt till innehåll
Amanda Elvin.
Amanda Elvin.

Blogginlägg -

Novemberkåsan med Amanda Elvin.

Racerapport från Amanda:
Efter månaders förberedelser fick man nu testa vad man gick för i årets Novemberkåsa som gick i Enköping. Kan börja med att säga att racet var “ brutalt”, vatten, lera, djupa spår och långt!

Jag kom till Enköping väl förberedd och hade varit ute i skogen för att kika på publikplatserna där spåret gav den tuffaste utmaningen. Dagen rullade på bra och placerade mig på en 50:e plats efter dagsetappen.

Natten började bra men banan hade förändrats rejält och svårt att veta vart man skulle åka. Ut på andra natt varvet märkte vi att tiden tickade iväg och vi drog in på servicen för att köra ikapp klockan. ( alla har en respittid som man måste nå mållinjen innan ett visst klockslag ) min respittid var ca 05:30 men vi kunde snabbt räkna ut att klockan skulle bli 06:40 innan jag var klar med dom 3 sista sträckorna och med det skulle inte min målgång gällas. Så där bröt jag tävlingen.

Jag var helt inställd på att köra allt men kroppen var trött och värkte. Känslan när klockan är 02:00 och inte många människor kvar i skogen o det enda som är kvar är glöden från brasorna och man hoppas ta sig igenom varje svårt parti utan att köra fast allt för mycket.

Jag är nöjd med min prestation, att kliva av racet när endast 3o personer är kvar av 160 startande känns väldigt roligt. Visst, oftast har vi tjejer sämre fysiska förutsättningar än män, men i helgen kunde jag bevisa att mitt pannben är tjockare än många muskulösa män.

Novemberkåsan med Amanda Elvin.

Hälsningar från Amanda.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland