Gå direkt till innehåll
Alexander Westerling - inspiratörsföreläsare hostad av Midland.
Alexander Westerling - inspiratörsföreläsare hostad av Midland.

Nyhet -

Vad har Internet of Things, Big Data, Machine Learning och Artificiell Intelligens med en bilverkstad att göra?

- När Henry Ford ville ta fram billiga, pålitliga bilar ska många frågat vad det är för fel med att ha en häst. Är du lika skeptisk till nästa revolution som nu sker inom fordonsindustrin?

Att el- och batteridriftsrevolutionen som sker framför fötterna på oss förändrar spelplanen är uppenbart. Färre rörliga delar, längre serviceintervaller… Listan kan göras lång. Samtidigt kopplas fordonen upp mot ”molnet” och kastar mycket av det vi redan vet åt sidan. Vem äger egentligen kundrelationen och vad innefattar den? Vad kan man egentligen ta betalt för och än viktigare – vad kommer kunden vara villig att betala för?

Under ett fartfyllt seminarie guidas du genom de senaste trenderna inom Internet of Things, Big Data, Machine Learning och Artificiell Intelligens med en tydlig förankring till vardagen. Det är nämligen inte längre hypoteser utan verklighet.

Genom att visa på de likheter och synergier som finns mellan tvättmaskiner, bilar, verkstäder och glassförsäljning delar Alexander med sig hur varje verkstad kan dra nytta av teknikförändringarna som sker.

Valet är enkelt – utveckling eller avveckling, säger Alexander Westerling - inspiratörsföreläsare hostad av Midland.

Anmälan ser du i bifogad PDF. Midland är givetvis med som utställare - Vi visar Midmans IT-tjänster i inomhusmontern och har med en fullutrustad Isuzu i utomhusmontern!

Välkommen till Inspirationsdagen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland