Gå direkt till innehåll
Magnus ”Macke” Granstedt i Pro Superbike rullar in i SM-starten.

Blogginlägg -

Magnus ”Macke” Granstedt i Pro Superbike rullar in i SM-starten.

Macke om årets premiär i SM Pro Superbike:

I helgen så är var det ÄNTLIGEN dags för premiären i Superbike SM. Nu på torsdag så är det återigen dags att knöla in alldeles för mycket grejer i en alldeles för liten buss och husvagn, och bege sig ner mot anrika Anderstorp för helgens SM-premiär.

Med alldeles för lite bantid i kroppen, och alldeles för mycket ringrost kvar i gängorna, så känner jag mig egentligen inte speciellt redo för att ta mig an hela sverigeeliten i roadracing. En sverigeelit där dom allra flesta redan varit ute i europa och "tjuvtränat" under hela våren, och som nu kommer taggade till tänderna. Så med dom förutsättningarna så skulle man kunna tänka sig att man inte såg fram emot premiären speciellt mycket, men satan vad jag har längtat.

Och nu är det bara några dagar kvar till man ska få kränga på sig skinnstället, pressa in knoppen i hjälmen, rulla av däckvärmarna och rulla ut på en asfalt som tidigare slitits in av förare som Barry Sheen, Freddie Spencer, Eddie Lawson, Wayne Gardner, Alex Criville, Randy Mamola, Luca Cadalora, Mick Doohan, Alex Barros... Fattar ni?!?!? Hur coolt är inte det?

Lycka till önskar vännerna på Midland!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland