Gå direkt till innehåll
Midland med LBM Autoparts på Fordonsverkstadsmässan Kista som gästas av Kenny Bräck

Nyhet -

Midland med LBM Autoparts på Fordonsverkstadsmässan Kista som gästas av Kenny Bräck

Midland ställer ut på Fordonsverkstad Kistamässan i Stockholm den 4-5 mars 2015. Mässan är en fackmässa och montern delas med Midlands partner STM/ LBM Autoparts som är specialister på renovering av växellådor med fabrik i Stenungsund. STM/ LBM Autoparts arbetar med bland andra VW, Hyundai, Kia och Mitsubishi.

- Vi har ett bra samarbete med LBM Autoparts, säger Jonas Udd på Midland. - Som tekniker förstår de mycket väl vikten av hög kvalitet och rätt specifikationer för transmissionsoljor. Dessutom ligger deras idé med breddad försäljning för verkstäder som själva renoverar manuella lådor i linje med Midlands affärsidé att leverera ökad lönsamhet till verkstad, säger han.

Arbetssätten Garanti På Väg, Hjälp På Väg och Proffs På Väg presenteras på mässan.
- Tre smarta sätt inom nybil, begagnatbil och hus-/ transportbil för verkstaden att höja lojaliteten till både verkstaden och serviceintervallerna för att öka både kundnöjdhet och lönsamhet, säger Jonas.

Vi hälsar befintliga verkstadskunder välkomna. Givetvis är du som är intresserad av Midlands produkter och arbetssätt för ökad lönsamhet i verkstaden välkommen - vi lyssnar gärna av hur du arbetar idag och berättar mer.

Skriv gärna ut ditt fria entrékort via länken brevid.

Välkommen, hälsar vännerna på Midland.  

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland