Gå direkt till innehåll
Åsa i Alby.
Åsa i Alby.

Nyhet -

Mycket nöjda kunder är guld värda

Vad säger en guldkund?
Så här skriver Åsa som servade sin Subaru i december: - Ni vet hur man behandlar kunder, vänligt och personligt och ni gör alltid ngt lite extra, som en rabatt, bra tips/råd, ordnar en lånebil, en tvätt av bilen. Det gör att man återkommer som kund förstås. 😊God Jul till er alla på verkstaden och ni måste ha en bra ägare och chef bakom er. 🙌🤩💪🌟

Sprid dina ambassadörers goda ord
Det är kanske en självklarhet att berömma sin personal med nöjda kunders positiva kommentarer. Men hur kan de användas i marknadsföringen av verkstaden eller återförsäljaren? - Det behöver ske med trovärdighet, säger Cecilia Flatt på Midman. Vissa fall vi ser på marknaden visar hela verkstadsnät där alla har maxbetyg eller fall där man får intrycket att alla bilägare är nöjda men där man i själva verket filtrerat bort negativa kommentarer. I dessa fall lyser det igenom att man manipulerat innehållet och det bygger inte trovärdighet eller förtroende, säger hon.

Ragnars garage är ett lysande exempel
- För många år sedan kom Ragnar i Östersund på att fråga sina kunder om vad de tyckte om sina verkstadsbesök. Sedan fotograferade han kunderna och bad om tillåtelse att publicera text och bild som annonser i lokaltidningen. De flesta tackade ja. Publiceringen gav kanske inte en vetenskapligt korrekt bild men en mycket äkta och personlig sådan. Extremt slagkraftig marknadsföring av verkstaden, berättar Jonas Udd på Midman.

Ring Midman på 031-725 34 00 för tips om hur du kan marknadsföra dina nöjda kunder!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonas Udd

Jonas Udd

Presskontakt VD - affärsutveckling, försäljning och marknad +46-31-725 34 01 midland

Relaterat innehåll